Wanneer u zich aanmeldt met andere inloggegevens dan normaal, kunt u in Internet Explorer problemen ondervinden met het aanmelden.

Als je de inlognaam bewaart (aanvinkt) houdt IE die vast. Als je dat voor je eigen inlognaam hebt gedaan kan je niet met een andere inloggen.
Dit is op te lossen door in IE naar instellingen te gaan en vervolgens bij browsergegevens wissen, cookies en opgeslagen websitegegevens aan te vinken en te wissen.